Adaugare produse pe magazin online Imaginile au caracter informativ, personalizarea se face in functie de cerintele si activitatea clientului.

Adaugare produse pe magazin online

Telefon: 0774.095.905
Suport Email 24/7: contact@design94.ro

Daca considerati ca pachetul nu vi se potriveste, va putem face o oferta personalizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

la doar 55.00€

Adaugare produse pe magazin online, preturi de la 0.4 euro/produs.

Stim cu totii ca un magazin online este greu de intretinut, pornind de la mentenanta pana la design, care mereu trebuie sa fie unul inovativ si atragator.

Un alt aspect ce necesita timp si atentie este adaugarea produselor. Descrierile trebuie sa fie in concordanta cu produsul, sa aiba coerenta, sa fie autentice, preturile trebuie sa reflecte realitatea, pozele trebuie sa fie profesionale. Dupa ce ne oferiti toate aceste date, operatorii nostri pot introduce produsele in locul dumneavoastra, economisind timp valoros.

Pentru un cost decent, veti avea produsele adaugate pe magazinul online fara grija detaliilor sau a campurilor lipsa. Introducerea produselor se va face corect din punct de vedere SEO, respectand cu strictete regulile de optimizare.T

ermenul de intrducere a produselor este in medie de 50-100 de produse/zi, insa acest aspect poate fi diferit in functie de volumul necesar pentru introducerea unui produs(daca produsul necesita mai multe detalii adaugate, timpul va fi mai mare).

Structura categoriilor este creata gratuit.

Adaugare produse pe magazin online la cel mai bun pret.

Specificatii pachet

Portofoliu clienti

Activ Advisor - Design, Programare

Adori Lighting -  Programare

Gentleman Shoes - Programare, Design

Bistro Cafe - Design, Programare

Asigura - Programare

Narghilea DMS - Design, Programare

Escape Room - Programare, Design

Kyp - Design, Programare

Vezi tot portofoliul >>