Administrare pagina Facebook Imaginile au caracter informativ, personalizarea se face in functie de cerintele si activitatea clientului.

Administrare pagina Facebook

Telefon: 0774.095.905
Suport Email 24/7: contact@design94.ro

Daca considerati ca pachetul nu vi se potriveste, va putem face o oferta personalizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

la doar 30.00€

Administrare pagina Facebook, preturi de la 30 euro/lunar.

Administrarea contului de Facebook, ca si a celorlalte conturi de retele sociale, Twitter, Instagram, Linkedim si exemplele pot continua, este importanta pentru a crea un glob de utilizatori ce urmaresc constant postarile despre serviciile dumneavoastra si pot fi transformati usor in potentiali clienti.

Ei, la randul lor pot distribui postarile, astfel incat afacerea dumneavoastra creste organic cu o implicare financiara minima.

Administrare pagina Facebook, rapoarte complete.

Administratorul creaza rapoarte si diagrame in care se verifica cand este cel mai indicat sa se posteze o poza sugestiva sau un articol despre afacerea dumneavoastra.

Administrarea se face zilnica, saptamanala sau lunara, iar in functie de pachet, se vor posta de la 1 la 10 articole, acelasi numar de articole create, se vor administra like-urile primite, si bineinteles administrarea campaniilor on-line.

Site-ul dumneavoastra va creste garantat in numarul de accesari. Contactati-ne pentru o oferta completa si dezvoltati-va afacerea!

Specificatii pachet

Portofoliu clienti

Activ Advisor - Design, Programare

Adori Lighting -  Programare

Gentleman Shoes - Programare, Design

Bistro Cafe - Design, Programare

Asigura - Programare

Narghilea DMS - Design, Programare

Escape Room - Programare, Design

Kyp - Design, Programare

Vezi tot portofoliul >>