Campanii de newsletter, email marketing Imaginile au caracter informativ, personalizarea se face in functie de cerintele si activitatea clientului.

Campanii de newsletter, email marketing

Telefon: 0774.095.905
Suport Email 24/7: contact@design94.ro

Daca considerati ca pachetul nu vi se potriveste, va putem face o oferta personalizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

la doar 12.00€

E-mail-ul este mult mai puternic decat Facebook-ul sau social media,spun studii recente.

Campanii de newsletter​ de la 20 lei/lunar.

Lista de abonati, sau Email list reprezinta o lista de oameni ce sunt interesati de blogul sau afacerea ta si impartasesc aceleasi interese cu tine.Aceste persoane si-au oferit adresa de e-mail pentru a primii informatii de la tine pe e-mail.

De retinut faptul ca Email Marketingul nu este SPAM, pentru ca presupune acordul persoanei care se aboneaza la serviciul tau de newsletter pentru a primi periodic informatii referitoare la afacerea ta. Noi te vom ajuta sa iti dezvolti afacerea cu ajutorul email-marketingului, prin implementarea celor mai noi tehnologii si tactici comerciale.

Campanii de newsletter preturi accesbile, rezultate vizibile.

Iti vom oferi o serie de servicii si avantaje ce vor pozitiona afacerea ta pe primele pozitii in cel mai scurt timp, iar daca vorbim de magazinele on-line, comenzile vor incepe sa creasca considerabil. Vei avea posibilitatea sa iti creezi propriul template de newsletter, cu ajutorul mail-urilor targetate, rata de click va creste de 3 ori, prin segmentarea listei si indepartarea duplicatelor, iti vom oferi suport tehnic,dar de asemenea va asiguram si si o rata mare de delivrabilitate, 99,99%.

Ai toate motivele sa incerci e-mail marketingul! Intra la sectiunea de contact si apeleaza'ne sau trimite-ne un e-mail pentru o oferta completa!

Specificatii pachet

Portofoliu clienti

Activ Advisor - Design, Programare

Adori Lighting -  Programare

Gentleman Shoes - Programare, Design

Bistro Cafe - Design, Programare

Asigura - Programare

Narghilea DMS - Design, Programare

Escape Room - Programare, Design

Kyp - Design, Programare

Vezi tot portofoliul >>