Creare site, portal web joburi Imaginile au caracter informativ, personalizarea se face in functie de cerintele si activitatea clientului.

Creare site, portal web joburi

Telefon: 0774.095.905
Suport Email 24/7: contact@design94.ro

Daca considerati ca pachetul nu vi se potriveste, va putem face o oferta personalizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

la doar 350.00€

Un portal de joburi este un adevărat motor de căutare pentru angajatori şi pentru cei care caută un loc de muncă, întrucât integrează atât oferte active de joburi, cât şi CV-uri actualizate. Faciliăţile acestui pachet le gasiţi la SPECIFICAŢII.

Un portal de joburi poate fi generalist, caz în care va cuprinde cereri şi oferte de muncă din toate domeniile, indiferent de nivelul carierei sau al studiilor / experienţei; sau poate fi axat pe o anumită nişă de public tintă.

​Site-ul va avea şi o secţiune pentru consultantă pentru candidaţi, cu sfaturi pentru interviu, cu repere de bază ale conceperii unui CV ca la carte (şi/sau CV builder). Aceştia vor putea aplica online la oricare dintre joburile puse la dispozitie prin intermediul site-ului şi vor avea acces la datele companiilor angajatoare.

Contactul dintre aplicanţi şi angajatori poate fi intermediat prin portal, sau poate fi direct (aplicanţii au posibilitatea de a contacta direct angajatorii), în funcţie de cerinţele dezvoltatorului portalului, stabilite şi acceptate prin contractul cu firma noastră.

Specificatii pachet
Numar job-uri NELIMITAT
Panou de administrare DA
Design personalizat DA
Design responsive DA
Sectiune angajatori DA
Sectiune useri DA
Optimizare SEO DA
Realizare logo/sigla DA
Prelucrare imagini DA
Retele de socializare DA
Gazduire Web 6 LUNI GRATUIT
Suport Tehnic 3 LUNI GRATUIT
Termen Finalizare 6-7 zile

Portofoliu clienti

Activ Advisor - Design, Programare

Adori Lighting -  Programare

Gentleman Shoes - Programare, Design

Bistro Cafe - Design, Programare

Asigura - Programare

Narghilea DMS - Design, Programare

Escape Room - Programare, Design

Kyp - Design, Programare

Vezi tot portofoliul >>