Despre Noi

DESIGN94 ESTE UN CONCEPT NOU PE PIAŢA IT, CARE VĂ ADUCE AFACEREA ÎNTR-UN MEDIU NOU, MEDIUL ONLINE.

Într-un sistem financiar încă în revenire şi o piaţă instabilă, o afacere clasică nu mai este soluţia ideală pentru întreprinzători, deoarece adaptarea continuă care trebuie făcută pentru a rămâne pe piaţă şi pentru o dezvoltare continuă necesită mult efort, care deseori este insuficient şi rezultatul va fi unul negativ. Din acest motiv, nevoia de adaptare descoperă mediul online, un mediu virtual prin care aveţi acces la resurse nelimitate şi puteţi fi în contact cu clienţii dvs. zilnic şi la orice oră.

Mediul Online a schimbat modul în care firmele şi companiile îşi desfăsoară activitatea şi a lăsat multe uşi deschise la facilităţi noi de atragere a clienţilor, crescându-le în acest mod cifra de afaceri. 

Design94 oferă soluţii flexibile şi personalizate pentru afacerea dvs. De-a lungul timpului am oferit servicii web profesionale pentru întreprinderi, asociaţii şi instituţii, în urma cărora beneficiarii au avut de câştigat atât pe plan financiar, cât şi pentru dezvoltarea imaginii şi credibiliţătii în faţa publicului ţintă.

Analizând evoluţia afacerilor în România, am constatat o scădere drastică a interesului pentru deschiderea de noi firme, mentalitatea fiind una preconcepută. Din acest motiv, pentru a facilita deschiderea de noi business-uri am conceput oferte personalizate cu rezultate de excepţie, la preţuri pentru bugete restrânse. În afară de activitatea pe care o avem, sprijinim cu adevărat noile iniţiative şi tinerii întreprinzători.

Dorim să creştem alături de dvs. şi să avem colaborări de lungă durată, cu rezultate financiare deosebite.