Gazduire adrese email, email profesional Imaginile au caracter informativ, personalizarea se face in functie de cerintele si activitatea clientului.

Gazduire adrese email, email profesional

Telefon: 0774.095.905
Suport Email 24/7: contact@design94.ro

Daca considerati ca pachetul nu vi se potriveste, va putem face o oferta personalizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

la doar 15.00€

Pachetele pentru gazduirea de adrese de e-mail au anumite caracteristici ce fac mai usoara ascensiunea firmei dumneavoastra catre succes.

Pastreaza legatura cu utilizatorii sau clientii site-ului tai intr-un mod profi si eficient! Trei aspecte importante sunt legate de gazduirea email: Semnaturile, Email Clusterul si Acces Webmail. Veti beneficia de Semnaturi DKIM, SK si SPF pentru a semna e-mailurile astfel incat sa nu fie trimise in SPAM si totul sa fie profesionist si autentic.

Gazduire adrese email Business

Adresele de e-mail in cluster reprezinta solutia prin care dumneavoastra veti avea un uptime de 100% garantat, iar prin accesul la webmail, va oferim posibilitatea de a administra si configura e-mailurile prin programe dedicate precum Outlook sau Thunderbird.

De asemenea, la fiecare pachet achizitionat, veti primi mai multe beneficii, precum numarul nelimitat de adrese de email ce poate fi gazduit, spatiu de stocare de la 5 la 20 de GB, suport IMAP si POP 3(adica vei primii mailurile pe toate cele 3 dispozitive principale de folosinta, telefon,tableta sau computer si in acelasi timp vei putea configura foarte usor clientul de email) sau BackUp zilnic.

De asemenea, migrarea adreselor de email catre CPanel se va face complet gratuit. Da un boost afacerii tale si alege serviciile noastre de gazduire email!

Specificatii pachet

Portofoliu clienti

Activ Advisor - Design, Programare

Adori Lighting -  Programare

Gentleman Shoes - Programare, Design

Bistro Cafe - Design, Programare

Asigura - Programare

Narghilea DMS - Design, Programare

Escape Room - Programare, Design

Kyp - Design, Programare

Vezi tot portofoliul >>