Implementare soluții sistem CRM Imaginile au caracter informativ, personalizarea se face in functie de cerintele si activitatea clientului.

Implementare soluții sistem CRM

Telefon: 0774.095.905
Suport Email 24/7: contact@design94.ro

Daca considerati ca pachetul nu vi se potriveste, va putem face o oferta personalizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

la doar 499.00€

Sistemul CRM are rolul de a gestiona atât activităţile externe ale unei companii, referitoare la clienti, prospecti şi parteneri de afaceri, cât şi cele interne, legate de angajaţi şi departamente, contribuind pe această cale la punerea în aplicare a unei strategii integrate de CRM.

Un sistem CRM este perfect pentru:

Marketing – Acest modul este destinat planificării, organizării, gestionării si măsurării activitaţilor de marketing din cadrul companiei

Vânzări – Facilitează îmbunătaţirea procesului de vânzare şi cresterea numărului de contracte încheiate într-o anumită perioadă

Service şi Suport – Are în vedere pe de o parte organizarea mai eficientă a activităţilor interne, iar pe de altă parte creşterea calitătii serviciilor oferite clienţilor.

Proiecte – Ajută la planificarea şi crearea proiectelor, gestionarea resurselor, optimizarea costurilor şi analiza rezultatelor obţinute.

Mai mult decât atât, CRM-ul unifică interacţiunile cu clienţii şi prospecţii şi maximizeaza valoarea informaţiilor detinuţe despre acesţia, contribuind la atragerea de noi clienţi şi generarea de oportunităţi noi pentru cei existenţi.

Specificatii pachet

Portofoliu clienti

Activ Advisor - Design, Programare

Adori Lighting -  Programare

Gentleman Shoes - Programare, Design

Bistro Cafe - Design, Programare

Asigura - Programare

Narghilea DMS - Design, Programare

Escape Room - Programare, Design

Kyp - Design, Programare

Vezi tot portofoliul >>