Realizare logo firma, logo design Imaginile au caracter informativ, personalizarea se face in functie de cerintele si activitatea clientului.

Realizare logo firma, logo design

Telefon: 0774.095.905
Suport Email 24/7: contact@design94.ro

Daca considerati ca pachetul nu vi se potriveste, va putem face o oferta personalizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

la doar 89.00€

Realizare logo firma, logo design Profesional. Concept Grafic Premium.

Pe langa un site web bine optimizat si pus la punct, un logo este un detaliu aparent minor dar foarte insemnat. Logo-ul firmei dumneavoastra poate fi o carte de vizita, un detaliu ce va recomanda prin profesionalism si calitate.

Dupa ce concluzionam dorintele tale, ideile si asteptarile, iti vom trimite concepte grafice in diferite stadii, pentru a observa cum evolueaza lucrurile si bineinteles pentru imbunatatirea lor. Vom lucra la concept pana cand acesta va ajunge la forma dorita de dumneavoastra.

Realizare logo firma vectorial.

Dupa ce se alege conceptul, se va lucra pe baza lui si pe baza modelelor trimise anterior pana la finalizarea acestuia. Numarul de modificari este nelimitat, fiind foarte deschisi la opinii si idei, asa ca lasa-ti mintea sa lucreze si vino cu propriile idei inovatoare pentru a avea un logo impresionant si unic.

Realizare logo firma la cel mai bun pret!

Prin logo clientii vor identifica mult mai usor firma dumneavoastra cu produsul sau serviciile pe care le comercializati. Pentru a produce un design perfect, proiectantii nostri trebuie sa stie exact ce cautati. Nu ezitati sa ne contactati prin telefon sau mail, dati-ne toate detaliile si dati-ne voie sa cream o identitate firmei dumneavoastra!

Specificatii pachet

Portofoliu clienti

Activ Advisor - Design, Programare

Adori Lighting -  Programare

Gentleman Shoes - Programare, Design

Bistro Cafe - Design, Programare

Asigura - Programare

Narghilea DMS - Design, Programare

Escape Room - Programare, Design

Kyp - Design, Programare

Vezi tot portofoliul >>