People stopper, stopper stradal Imaginile au caracter informativ, personalizarea se face in functie de cerintele si activitatea clientului.

People stopper, stopper stradal

Telefon: 0774.095.905
Suport Email 24/7: contact@design94.ro

Daca considerati ca pachetul nu vi se potriveste, va putem face o oferta personalizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

la doar 35.00€

Producem Panouri Stradale şi People Stopper de cea mai înaltă calitate realizate din aluminiu eloxat; Comercializăm People Stopper de diferite dimensiuni şi diferite modele.

De asemenea aveţi posibilitatea de a alege ca panoul dumneavoastră să fie din aluminiu sau din alte materiale People Stopper (panou stradal/ panou semnalizare) este un panou stradal folosit pentru expunerea afiselor şi posterelor la nivelul podelei.

Acest panou este format dintr-un cadru din aluminiu în forma de „V” întors, pe care sunt fixate două rame de aluminiu cu profile de tip click frame având lăţimea de 25mm.

Fiecare spaţiu pentru afişaj este acoperit cu folie protectoare antireflexivă iar spatele ramei este din pvc rigid. Sistemul de tip click al ramelor permite deschiderea şi închiderea acestora pentru introducerea printului.

Specificatii pachet

Portofoliu clienti

Activ Advisor - Design, Programare

Adori Lighting -  Programare

Gentleman Shoes - Programare, Design

Bistro Cafe - Design, Programare

Asigura - Programare

Narghilea DMS - Design, Programare

Escape Room - Programare, Design

Kyp - Design, Programare

Vezi tot portofoliul >>