Vectorizare logo Imaginile au caracter informativ, personalizarea se face in functie de cerintele si activitatea clientului.

Vectorizare logo

Telefon: 0774.095.905
Suport Email 24/7: contact@design94.ro

Daca considerati ca pachetul nu vi se potriveste, va putem face o oferta personalizata. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati.

la doar 20.00€

Vectorizarea imaginilor, este foarte importanta cand vine vorba de print de calitate. Orice grafica vectoriala tiparita va iesi infinit mai bine pe hartie fata de aceeasi grafica dar convertita in imagine.

In plus – grafica vectoriala poate fi modificata cu usurinta de orice grafician. Se pot schimba culori, texte si poze fara a afecta calitatea designului. In functie de caz – ca s-a pierdut grafica originala sau ca ati desenat dvs ceva si acum doriti sa fie vector – graficienii nostri pot reproduce orice in format vectorial.

Pretul vectorizarii (logo, flyer, carte de vizita, afis etc) – variaza in functie de complexitate si se va stabili cu clientul inainte. Rezultatul final – vectorul – va fi predat clientului in format Corel DRAW, EPS si PDF pentru a fi utilizat mai departe in orice alta tipografie.

In plus – toate lucrarile se pastreaza si pe serverele noastre si le puteti solicita oricand.

Specificatii pachet

Portofoliu clienti

Activ Advisor - Design, Programare

Adori Lighting -  Programare

Gentleman Shoes - Programare, Design

Bistro Cafe - Design, Programare

Asigura - Programare

Narghilea DMS - Design, Programare

Escape Room - Programare, Design

Kyp - Design, Programare

Vezi tot portofoliul >>