Realizare portal web joburi la doar 390 €

Pachet complet. Actualizări gratuite.

Un portal de joburi este un adevărat motor de căutare pentru angajatori şi pentru cei care caută un loc de muncă, întrucât integrează atât oferte active de joburi, cât şi CV-uri actualizate.

Un portal de joburi poate fi generalist, caz în care va cuprinde cereri şi oferte de muncă din toate domeniile, indiferent de nivelul carierei sau al studiilor / experienţei; sau poate fi axat pe o anumită nişă de public tintă.

​Site-ul va avea şi o secţiune pentru consultantă pentru candidaţi, cu sfaturi pentru interviu, cu repere de bază ale conceperii unui CV ca la carte (şi/sau CV builder). Aceştia vor putea aplica online la oricare dintre joburile puse la dispozitie prin intermediul site-ului şi vor avea acces la datele companiilor angajatoare.

Contactul dintre aplicanţi şi angajatori poate fi intermediat prin portal, sau poate fi direct (aplicanţii au posibilitatea de a contacta direct angajatorii), în funcţie de cerinţele dezvoltatorului portalului, stabilite şi acceptate prin contractul cu firma noastră.

Numar job-uri NELIMITAT
Panou de administrare DA
Design personalizat DA
Design responsive DA
Sectiune angajatori DA
Sectiune useri DA
Optimizare SEO DA
Realizare logo/sigla DA
Prelucrare imagini DA
Retele de socializare DA
Gazduire Web 6 LUNI GRATUIT
Suport Tehnic 3 LUNI GRATUIT
Termen Finalizare 6-7 zile