Aplicatii Android

Dezvoltare aplicații Android, firmă creare aplicații Android la cel mai bun pret!

Dupa cum bine știm cu toții, traim în era vitezei și tehnologia este în continuă dezvoltare.

Aplicațiile pe mobil devin din ce în ce mai utile, mai folositoare și bine optimizate, astfel încât utilizatorul să aibă o experiență cât mai plăcută și usoară de navigare.Noi putem construi pentru tine o aplicație de mobil durabilă, rezistentă, dar în același timp primitoare și bine integrată.

Dezvoltare aplicații Android, actualizate la cele mai noi versiuni de Android.

Conform statisticilor, aproximativ 60% din vizitele online pe diferite site-uri se realizează de pe mobil, astfel încat este o necesitate ca aplicația mobilă a diverselor site-uri să funcționeze ireprosabil, din toate punctele de vedere.Ținem cont de optimizare și securitate, astfel încât performanța să fie crescută iar riscul atacurilor să fie cât mai mic.La design contribui și tu, fiind realizat dupa dorințele clientului, și fără a fi limitați de diverse modele vizuale. Experimentăm, creăm impreună și rezultatul final va fi monumental.Integrăm Google Analytics prin fiecare aplicație pentru ca tu sa poți observa și studia efectele investiției.

Firmă creare aplicații Android Bucuresti-Ilfov.

Folosim experiența noastră în integrările social media pentru a configura aplicația ta astfel încât să ofere o experiență completă utilizatorilor. De asemenea, un alt aspect important este sistemul de plată. Fie că vorbim despre PayU sau PayPal, cele mai cunoscute sisteme de plată, fie că vorbim de un sistem de plată propriu, punem în aplicare cel mai potrivit sistem pentru planul tău de monetizare. O aplicație de mobil corespunzatoare și bine realizată crește incredibil rata afacerii dumneavoastră. Contactați-ne pentru o ofertă completă!

Cere oferta