Servicii

Web Design & Development

Site de prezentare

Business-ul tau are ca activitate principala serviciile? Te ajutam sa iti gasesti clienti online prin crearea unui site de prezentare care iti va propulsa afacerea in mediul online.

Magazin online

Comertul online este cea mai rapida varianta pentru ati creste brandul si volum de vanzari. Solutiile de creare magazin online sunt adaptate pentru comertul B2C si B2B.

Portal Web

Agentie de turism, de recrutare sau agentie de imobiliare? Avem solutii pentru toate activitatile care au nevoie de un portal web unde isi pot promova anunturile si ofertele!

Blog profesional

Indiferent că vorbim de un blog personal sau de un blog de firmă vei avea posibilitatea să îţi transpui ideile pe internet într-o manieră simplă, profesională şi de maxim impact pentru cititori.

Aplicatii Android

Conform statisticilor, aproximativ 60% din vizitele online pe diferite site-uri se realizează de pe mobil, astfel încat este o necesitate ca aplicația mobilă a diverselor site-uri să funcționeze ireprosabil.

Site Web Start Up Nation

Vrei să aplici pentru programul Start-Up Nation 2020 şi ai nevoie de un site web de prezentare sau magazin online? Design94 îţi poate realiza Site-ul dorit, la costuri care se încadrează în bugetul setat.

Marketing online

Optimizare SEO

Optimizarea site-ului se asigură că acesta este accesibil pentru motoarele de căutare și îmbunătățește considerabil posibilitatea ca acesta să fie găsit de diferite motoare de căutare.

Google Ads & Facebook Ads

Echipa noastra va creeaza, gestioneaza si optimizeaza pentru tine campaniile de Google Ads si Facebook Ads , astfel incat sa iti crestem numarul de clienti si conversii la cele mai bune costuri.

Google Compania mea

Google Business Page pentru afacerea ta! Inscrieți-vă pe Google Compania Mea pentru a afișa pe internet informații esențiale despre compania dvs. precum orele de program, fotografii și recenzii.

Campanii newsletter

Îți vom oferi o serie de servicii și avantaje ce vor pozitiona afacerea ta pe primele poziții în cel mai scurt timp, iar dacă vorbim de magazinele on-line, comenzile vor începe să crească considerabil. 

Reclama Online

Reclamă online cu target direc.t Reclama ta în rețeaua noastră de site-uri cu peste 10.000.000 afisari pe luna. Creste numarul de vizitatori pe site-ul dvs. la cele mai mici costuri de publicitate.

Mentenata si administrare

Administrare site web

Pentru ca website-ul, instrument destinat promovării companiei tale, să îşi îndeplinească funcţiile, trebuie să beneficieze în permanenţă de o atenție sporită acordată mentenanţei. 

Administrare magazin

Pentru ca website-ul, instrument destinat promovării companiei tale, să îşi îndeplinească funcţiile, trebuie să beneficieze în permanenţă de o atenție sporită acordată mentenanţei.

Administrare Facebook

Administrarea se face zilnic, saptamanal sau lunar, iar în functie de pachet, se vor posta de la 1 la 10 articole, acelasi numar de articole create, se vor administra like-urile primite.

Administrare Youtube

Oferte personalizate pentru afacerea ta Doriţi o ofertă personalizată? Trimiteţi-ne un email sau contactaţi-ne telefonic şi în maxim 2h o să primiţi o ofertă.

Adaugare produse

ermenul de introducere a produselor este in medie de 50-100 de produse/zi, însa acest aspect poate fi diferit in funcție de volumul necesar pentru introducerea unui produs.

Redactare articole

Serviciul administrare blog companie – redactare articole online este adresat companiilor care dețin și un blog pe lângă pagina de prezentare sau magazinul online.

Gazduire web si securitate

Gazduire Web SSD

Gazduire E-commerce

 Gazduire Web Reseller

Gazduire Email

 Certificate SSL

 Securizare site web

Grafica publicitara

Grafica Publicitara

Aceste servicii va sunt oferite indiferent de produsele pe care le comandati, de la flyere, afise, pliante si pana la brosuri, pungi de hartie, bannere si sisteme expozitionale.

Cere oferta