Despre

Design94 pentru afacerea ta

Într-un sistem financiar încă în revenire şi o piaţă instabilă, o afacere clasică nu mai este soluţia ideală pentru întreprinzători, deoarece adaptarea continuă care trebuie făcută pentru a rămâne pe piaţă şi pentru o dezvoltare continuă necesită mult efort, care deseori este insuficient şi rezultatul va fi unul negativ.

Din acest motiv, nevoia de adaptare descoperă mediul online, un mediu virtual prin care aveţi acces la resurse nelimitate şi puteţi fi în contact cu clienţii dvs. zilnic şi la orice oră.

Sute de proiecte online din 2014

GIESEM

„Am inceput sa lucram cu Design94 pentru un magazin online cu produse IT&C. Magazinul a fost rapid in 14 de zile si putem spune in acest moment ca suntem foarte multumiti de aspectul si administrarea facila pe care o ofera.”

IRIS-BOUTIQUE

„Dupa foarte multa munca din partea noastra si a echipei Design94, am creat un magazin exclusivist de blanuri. Rezultatul final a fost extraordinar. Recomandam Design94 si toate serviciile lor de creare site web.”

HOGACONSTRUCT

„Am avut nevoie pentru modelul nostru de business un site custom prin care un client isi poate personaliza casele pe care le construim din faza de cerere oferta. Acest lucru a fost posibil datorita experientei echipei Design94.”

Sa incepem

1.

Alege solutia potrivita

Alege unul dintre pachetele oferite de Design94 pentru creare site de prezentare, magazin online sau portal web pentru proiectul tau si dai click pe butonul de Cere Oferta.

2.

Stabilim o discutie

Discutam despre business-ul tau si cum te putem ajuta sa fi performant in mediul online. Validam tipul de creare site web ales de tine si stabilim toate detalii proiectului.

3.

Incepem lucrurul

Incepem lucrul si ne asiguram ca tot procesul de creatie este conform cu detaliile stabilite initial. Inainte de lansarea oficiala ne vom asigura ca totul functioneaza corespunzator.

sau

Putem discuta direct telefonic la 0785.675.280

Cere oferta