Campanii newslettere

Newsletter-ul este considerat a fi unul dintre cele mai raspandite si valoroase mijloace de comunicare si promovare. Argumentele ce au dus la o excelenta pozitionare a newsletter-ului in randul mijloacele de comunicare si marketing sunt avantajele oferite.

E-mail-ul este mult mai puternic decât Facebook-ul sau social media, spun studii recente.

Lista de abonați, sau Email list reprezintă o lista de oameni ce sunt interesati de blogul sau afacerea ta și impartasesc aceleasi interese cu tine. Aceste persoane și-au oferit adresa de e-mail pentru a primii informatii de la tine pe e-mail.

De reținut faptul ca Email Marketingul nu este SPAM, pentru ca presupune acordul persoanei care se aboneaza la serviciul tau de newsletter pentru a primi periodic informatii referitoare la afacerea ta. Noi te vom ajuta sa iti dezvolti afacerea cu ajutorul email-marketingului, prin implementarea celor mai noi tehnologii si tactici comerciale.

Campanii de newsletter prețuri accesibile, rezultate vizibile.

Îți vom oferi o serie de servicii și avantaje ce vor pozitiona afacerea ta pe primele poziții în cel mai scurt timp, iar dacă vorbim de magazinele on-line, comenzile vor începe să crească considerabil. Vei avea posibilitatea sa îi creezi propriul template de newsletter, cu ajutorul mail-urilor targetate, rata de click va creste de 3 ori, prin segmentarea listei și îndepartarea duplicatelor, îți vom oferi suport tehnic,dar de asemenea vă asigurăm  și o rata mare de delivrabilitate, 99,99%.

Ai toate motivele să incerci e-mail marketingul! Intră la secțiunea de contact și apelează’ne sau trimite-ne un e-mail pentru o ofertă completă!

Cere oferta