Ce costuri presupune crearea unui site web?

Fie ca avem o afacere de familie sau una cu zeci, mii de angajati, pe plan local sau international, fie ca vrem doar sa ne prezentam serviciile sau sa vindem mii de produse, toti avem nevoie de un site web pentru a ne face cunoscuti si pentru a atrage cat mai multi clienti.

Tipuri de site-uri web

  • un blog pentru impartasirea experientelor personale sau pur si simplu pentru socializare pe diferite teme;
  • un site web de prezentare a serviciilor pe care le oferim, indiferent de activitate;
  • un magazin online pentru a ne putea vinde zecile sau miile de produse pe piata locala sau internationala;
  • un web site custom construit de la zero pe specificul activitatii tale: institutii guvernamentale, mari corporatii, portale web complexe etc.

Preturile pentru aceste tipuri de site-uri web pornesc de la 370 euro si ajung cu usurinta la 1500 – 2000 euro sau mai mult in functie de cerinte.

De ce aceste costuri?

Simplu: calitatea da pretul. Vrei ca site-ul tau web sa fie in primele rezultate Google si sa fii cunoscut, sa ai vanzari, sa atragi vizitatori si potentiali clienti?

Pentru a obtine aceste rezultate ai nevoie de optimizare SEO, de un site construit special pe nevoile tale, de panouri de administrare complexe care sa-ti permita sa facilitezi comunicarea si vanzarea catre client, integrare modalitati diverse de plata, etc.

Toate aceste caracteristici si adaptarea site-ului web pe specificul activitatii tale presupune costuri.

Costuri ce sunt justificate si desi pot parea ridicate la inceput poti fi sigur ca vor face diferenta intre apelarea la un profesionist sau folosirea unor template-uri gratuite.

Echipa noastra va ofera servicii calitative si personalizate pentru fiecare proiect in parte, optimizare SEO.

Preturi dezvoltare

Pretul pentru crearea unui Blog porneste de la 370 euro si poate ajunge la 870 euro in functie de cerinte.

Pretul pentru un web site de prezentare porneste de la 470 euro si poate ajunge peste 1200 euro in functie de numarul de pagini si complexitate.

Pretul pentru un magazine online porneste de la 800 eur si poate ajunge la cateva mii de euro in functie de caracteristicile dorite sa fie incluse in magazin.

Un pret corect si justificat se ofera doar dupa o discutie cu clientul pentru a cunoaste in detaliu nevoile si dorintele acestuia.

Leave a Comment

Cere oferta