Creare site Start-Up Nation

Creare site Start-Up Nation 2020. Creare site Start-Up Nation oferte preturi Ai nevoie de un site web sau magazin online? Oferte de pret pentru creare site.

CREARE SITE START-UP NATION

Vrei să aplici pentru programul Start-Up Nation 2020 şi ai nevoie de un site web de prezentare sau magazin online?

Design94 îţi poate realiza Site-ul dorit, la costuri care se încadrează în bugetul setat în Planul de Afaceri, iar plata site-ului se face la decontul cheltuielilor eligibile!

CREARE SITE

Vei beneficia de un site web profesionist de prezentare sau magazin online, complet şi bine structurat, ce va transforma vizitatorii în clienţi.

Cu o experienta de peste 7 ani si un numar de peste 500 de proiecte finalizate, va oferim servicii complete de Creare Site Prezentare si Creare Site Web Profesional la cele mai inalte standarde, folosind ultimele tehnologii din domeniu (HTML5 / CSS3 / JavaScript / PHP / MySQL).

IDENTITATE VIZUALA

Unul dintre elementele de baza care contribuie la imaginea unei afaceri este identitatea vizuala – un aspect important in credibilitatea companiei tale.

Identitatea vizuala a unui business este factorul principal care ajuta brand-urile sa se diferentieze de concurenta si sa iasa in evidenta fata de acestea.

Identitatea vizuala cuprinde elemente vizuale reprezentative precum: logo, website, design publicitar.

SOCIAL MEDIA

Cu peste 10 milioane de romani care intră zilnic pe retelele de socializare, afacerea ta va fi mereu în atenţia potenţialilor clienţi.

O buna strategie social media te poate ajuta sa cresti valoarea brand-ului si a afacerii tale, sa mentii o prezenta cat mai accentuata pe platformele sociale si sa interactionezi eficient cu publicul tau tinta.

PROMOVARE GOOGLE

Atrage vizitatori interesaţi deja de produsele sau serviciile tale, asigurându-te că eşti pe primele locuri în căutarile Google.

De-a lungul anilor, am investit sume considerabile in anunturile platite pe Google si Facebook pentru clientii E-Advertising. Am administrat numeroase campanii Pay Per Click pentru diverse obiecte de activitate.

Putine sunt obiectele de activitate pe care nu le-am promovat. Avem suficienta experienta pentru administrarea campaniilor Pay Per Click ca sa iti aducem profitabilitate prin Google Ads

Cere oferta