Redactare articole

Servicii de redactare articole pe diverse domenii

Redactare articole de minim 500 cuvinte de la 45 euro/articol

Serviciul administrare blog companie – redactare articole online este adresat companiilor care dețin și un blog pe lângă pagina de prezentare sau magazinul online. Pot să mă ocup de acest blog și să livrez pentru el articole de calitate superioară la un cost destul de convenabil. Sunt de părere că fiecare companie care dorește să vândă sau să furnizeze servicii prin intermediul online-ului ar trebui să dețină un blog și vom discuta în continuare despre avantajele acestui concept care începe să prindă și în România.

45 €/articol– Nișe comerciale –  redactare articole online pentru online, bloguri companii comerciale, newslettere, etc.

55 €/articol – Domeniu tehnic – redactare articole online medicale, juridice, bloguri tehnice ce necesită documentare sporită.

80 €/articol – Limba engleză – orice fel de articol scris de mine în limba engleză, indiferent de nișă/domeniu.

Fiecare client este liber să cumpere oricâte articole are nevoie pentru întreținerea blogului companiei. Recomandarea mea ar fi să existe un minim de 4-5 articole pe lună, adică măcar unul pe săptămână în cazul prestatorilor de servicii și minim 10 articole pe lună pentru magazinele online. De asemenea, la contractele semnate pe minim 6/12 luni, prețurile sunt negociabile.

Cere oferta