Alegerea unui web designer pentru afacerea ta

Esti la inceput de drum cu noul tau business sau dimpotriva, iti doresti sa faci o schimbare in abordarea online?

In oricare din cele doua situatii ai nevoie de un web site care sa te reprezinte, sa aduca acel ceva diferit de concurentii tai, si cel mai important sa se situeze in primele rezultate in motoarele de cautare.

Pentru a obtine site-ul viselor tale ai nevoie de un web designer.

Oferta e mare, preturile diferite cum faci alegerea cea mai buna?

In primul rand constientizezi faptul ca site-ul este primul pas sic el mai important pentru pozitionarea afacerii tale in mediul online. In al doilea rand ar fi cateva aspecte destul de importante de care ar trebui sa tii cont cand incepi marea cautare cu “amicul” Google:

a) Experienta si creativitatea lui le vei regasi in portofoliile de clienti. Acceseaza-i site- ul, studiaza-i structura, observa atentia la detalii, imaginatia etc.

Apoi acceseaza site- urile din portofoliu, vezi daca au structuri asemanatoare, daca logo-urile si grafica reflecta domeniul de activitate, cu cat site-urile din portofoliu sunt mai diferite cu atat mai mult poti afirma ca ai gasit un web designer potrivit pentru afacerea ta.

b) Verifica disponibilitatea atat pentru partea de creare a site-ului web cat si partea de mentenanta ulterioara.

c) Solicita referinte despre web designer la clientii care au lucrat deja cu el.

d) Ai nevoie de un freelancer sau o firma care sa-ti furnizeze pachetul complet de servicii: site web, optimizare SEO si promovarea online, astfel iti asiguri un start bun in mediul online si cresc sansele tale de a atrage clienti intr-un timp cat mai scurt .

e) Imaginatia, atentia la detalii, istetimea de a pune in practica ideile clientului sunt puncte forte de urmarit la un web designer

Un aspect important este bugetul pe care il vei aloca pentru web designer, trebuie sa ai in vedere ca acesta iti va crea un site care va fi imaginea ta in mediul online, va atrage sau nu potentiali clienti, se va adapta cerintelor tale, va avea viziune si va pune in practica ideile tale si va contribui si el cu ale lui pentru a te ajuta sa te diferentiezi de concurenta.

Un site nu este o cheltuiala ci o investitie pe termen mediu si lung, prin urmare cantareste cu atentie bugetul pe care il vei aloca, oferta de web designeri este vasta dar calitatea si performanta se platesc destul de scump.

Echipa noastra te poate consilia si poate dezvolta site-ul de care ai nevoie la un pret just, asigurandu-ti in acelasi timp si intreg pachetul de servicii de la creare, optimizare SEO, promovare online si mentenanta site web.

Leave a Comment

Cere oferta