Cresterea afacerii prin crearea unui site web

Orice afacere care se respecta a luat decizia, inca de la infiintare, sa intre si in mediul online prin intermediul unui site de prezentare, blog sau magazin online.

Intr-o era a vitezei in care toata lumea de grabeste, shoppingul online a devenit uzual, cautarea de informatii pe internet se practica de toata lumea de la elevii de gimnaziu pana la adultii trecuti de prima tinerete, totul este acum online la un click distanta.

Aspecte principale creare site web

Dupa ce am luat decizia sa dezvoltam un site web impreuna cu o firma specializata si cu experienta si avand in vedere ca in prezent concurenta este mare in toate domeniile, inclusive in mediul online, ar fi bine sa tinem cont de cateva aspecte pentru a ne creste propria afacere:

a) Imaginea site-ului este imaginea brandului nostru.

Cu cat este mai profesionist facut, imaginile clare, continutul curat si corect din punct de vedere gramatical si ortografic cu atat creste increderea potentialilor clienti in serviciile / produsele furnizate de noi.

b) Datele de contact vor fi afisate la loc vizibil, chiar in mai multe locuri, astfel clientul te poate apela oricand are nevoie de lamuriri suplimentare

c) Site-ul este in special pentru client, prin urmare avem grija la tonalitatea folosita, la informatii furnizate, la calitatea imaginilor, la structura, la functionalitate.

d) Optimizarea SEO este foarte importanta pentru a plasa site-ul web in topul rezultatelor in motoarele de cautare.

Alegerea cuvintelor cheie potrivite afacerii noastre vor face diferenta intre propriul site si cel al concurentilor.

e) Site responsive sau site dezvoltat pentru mobile – mai multe detalii despre acest subiect gasiti in articolul “ Site web responsive sau versiune dedicate de mobile?” , clientii vor cauta serviciile/ produsele sau informatiile oferite de noi atat de pe un desktop cat si de pe mobil sau tableta.

Daca nu vor gasi cu usurinta ceea ce au nevoie, mai mult ca sigur nu vor mai accesa site-ul a doua oara.

f) Incarcarea in mod constant a unui continut nou pe site este la fel de importanta, clientii vor aprecia informatiile, acestea putand fi apoi distribuite si pe retelele de socializare atragand un numar mai mare de vizitatori si potentiali clienti.

Afacerea ta online incepe cu un site web profesional

Un site web trebuie intretinut in mod constant, regulile SEO se modifica periodic prin urmare trebuie sa fim mereu actualizati cu noile tendinte si cu cerintele pietei.

Un site web bine dezvoltat, optimizat si promovat va aduce si rezultatele scontate. Echipa noastra te poate ajuta in cresterea afacerii tale in mediul online.

Leave a Comment

Cere oferta