Avantaje in dezvoltarea unui site web in wordpress

Esti la inceput si vrei sa-ti creezi singur propriul site web?

Internetul este plin de platforme mai mult sau mai putin gratuite care iti pot facilita demersul.

Multi dintre cei care intra in lumea business-ului online apeleaza initial la acest gen de platforma pentru a-si construi singuri site-ul si a-si diminua costurile de lansare a afacerii.

Un astfel de exemplu este wordpress.com cunoscuta la nivel global, fiind una dintre cele mai mari platforme de profil si cea mai utilizata.

Care sunt avantajele in dezvoltarea unui site web pe aceasta platforma?

a) Costul relativ scazut – platforma oferind mai multe module gratuite sau la costuri reduse

b) Securitatea site-ului – platforma se actualizeaza automat la ultima varianta, asa incat vei avea intotdeauna cele mai sigure module de securitate active pe site.

c) Multitudinea de template -uri din care poti alege pentru a-ti personaliza site-ul web

d) Il poti folosi inclusiv daca iti doresti un magazin online folosind WooCommerce

e) Are o interfata sintetizata si este usor de administrat si utilizat

f) Platforma poate fi accesata de oriunde atata timp cat exista conexiune la internet

g) Costuri reduse de programare

h) Platforma pune la dispozitie un sistem complet de construire si administrare a unei  strategii SEO .

Exista un sistem incorporat de SEO in platforma WordPress care ofera sfaturi si indicatii concrete asupra acestui subiect.

i) Sincronizarea oricarui  pachet de SEO  (aplicatie web) cu site-ul tau, in cazul in care folosesti WordPress, deoarece aceasta permite upload-ul sau instalarea diverselor plug-in-uri pe platforma, in doar cateva minute.

j) Se sincronizeaza automat cu toate conturile de Social Media, asa incat nu va mai fi nevoie sa te loghezi de fiecare data pe fiecare cont pentru a actualiza continutul, acest lucru realizandu-se automat

k) Poti actualiza cu usurinta orice informatie din cadrul site-ului

l) Platforma pune la dispozitie o gama larga de module pentru a satisfice cat mai multe nevoi si atrage un numar cat mai mare de vizitatori

Echipa noastra te poate consilia in dezvoltarea unui site web in platforma wordpress, in customizarea template-urilor pentru a raspunde profilului afacerii tale, in optimizarea SEO atat de importanta in plasarea site-ului in primele rezultate ale motoarelor de cautare si de asemenea in promovarea online a business-ului tau pentru a transforma vizitatorii in potentiali clienti.

Leave a Comment

Cere oferta