Primii pasi in procesul de creare a unui site web

Avem un hobby, un serviciu pe care dorim sa-l facem cunoscut sau produse pe care dorim sa le comercializam?

Oricare ar fi activitatea pe care o desfasuram, daca ne dorim sa ne facem cunoscuti in mediul online atunci primul pas pe care trebuie sa-l facem este sa ne documentam referitor la crearea unui site.

Etape creare site web

  • Sa ne alegem denumirea si domeniul web (detalii regasiti in articolul dedicat acestui subiect “ Cum alegem numele domeniului web?”
  • Sa ne stabilim clar obiectivele site-ului ( avantajele crearii unui site de prezentare le regasiti in articolul “ Avantajele unui site de prezentare”)
  • Sa apelam cu incredere la o firma specializata in webdesign si optimizare SEO – diferenta intre un site creat de profesionisti si unul creat de un vecin pe o platforma gratuita se va vedea in numarul de accesari si potentiali clienti, prin urmare in viitoarele incasari si cifra de afaceri
  • Impreuna cu echipa de profesionisti vom schita structura viitorului site: aspect, grafica, logo, butoane, aplicatii, panouri de administrare, statistici web
  • Cercetarea de piata, observarea concurentei ne vor ajuta in gasirea aspectelor unice care sa ne diferentieze de ceilalti competitori pentru a impacta viitorii vizitatori. Stiind ce ne dorim diferit vom crea un site mai bun, mai atragator si mai bine pozitionat in motoarele de cautare.
  • Optimizarea SEO este foarte importanta in plasarea site-ului nostru printre primele rezultate in Google, Yahoo, Bing sau alte motoare de cautare
  • Widget-urile, plugin-urile, bannerele, animatiile, aplicatiile care fac site-ul mai usor de folosit sunt cateva din modalitatile de web design care atrag un trafic constant de vizitatori.

Beneficii creare site web

Crearea unui site web este importanta pentru atingerea obiectivelor oricarei firme, indiferent ca este la inceput de drum sau deja cunoscuta.

Este modalitatea principala prin care poate ajunge la un numar mare de potentiali clienti, si in functie de utilitatile oferite de site / de magazinul online poate transforma vizitatorii in clienti si ii poate fideliza prin diferite reduceri si campanii promotionale.

Sa creem site-ul web nu este suficient, urmatorul pas, la fel de important sau chiar mai important este promovarea acestuia pentru a ajunge la cat mai multe persoane, de aceea este necesara adaptarea site-ului la telefoanele mobile, tablete si alte device-uri.

Un site responsive face diferenta intre un profesionist si un amator, iar un client va sti sa aprecieze diferentele.

Echipa noastra va sta la dispozitie pentru a va consilia in parcurgerea tuturor pasilor in crearea unui site si in promovarea acestuia prin toate mijloacele social media (Facebook, Twiter, Instagram, Pinterest, Linkedin) si Google Ads.

Leave a Comment

Cere oferta